AkzoNobel

Chelsea (NZ) en Brendan (VK) winnen AkzoNobel F1(TM) Facebook wedstrijd

9 november 2011

AkzoNobel, partner van het Vodafone McLaren Mercedes team, heeft vandaag bekend gemaakt dat Chelsea Beckham (Nieuw-Zeeland) en Brendan Stiggy Rorrison (Verenigd Koninkrijk) de AkzoNobel Formule 1(TM) traineeship hebben gewonnen, waaronder een reis naar de Formule 1(TM) seizoensfinale in Sào Paulo, Brazilië.

De trainees worden verantwoordelijk voor de inspectie van de verfkwaliteit op de Vodafone McLaren Mercedes racewagen tijdens het raceweekend. De trainees krijgen ook toegang tot de pitstraat en een VIP-tour door de Vodafone McLaren Mercedes pitbox waar de racewagens staan.

De AkzoNobel Formule 1(TM) Facebook wedstrijd heeft bijna 18.000 'likes' en meer dan 1.300 aanvragen - waarvan veel video - ontvangen van raceliefhebbers over de hele wereld. De inzendingen werden teruggebracht tot vijf finalisten met selectiecriteria gericht op passie voor de sport, maar ook kennis over AkzoNobel en Vodafone McLaren Mercedes. De jury interviewde de finalisten en bekeek hun inzendingen voordat Chelsea en Brendan als trainees van dit jaar werden gekozen.

De race vindt plaats op het Interlagos circuit in Sào Paulo, Brazilië, in het weekend van 25 tot 27 november.

Om de campagne te bekijken ga dan naar www.facebook.com/akzonobel.


- - -

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, we behoren tot de Global Fortune 500 en maken deel uit van de vaste top van de Dow Jones Sustainability Indexes. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van "Tomorrow's Answers Today(TM)".


Noot voor redacties


AkzoNobel