logo


*** Bijgesloten treft u de volledige en originele pdf versie van het persbericht. ***

Persbericht

Willemstad, Curaçao, 9 november 2011

AamigoO Group NV: Trading Update 3e kwartaal

AamigoO Group NV ("AamigoO") heeft over het derde kwartaal van 2011 een bruto-omzet van ¤ 35,4 miljoen (derde kwartaal 2010: ¤ 26,8 miljoen) gerealiseerd. De bruto-omzet over de eerste negen maanden van 2011 bedraagt ¤ 106,4 miljoen. De omzetontwikkeling verloopt daarmee volgens verwachting.

In het derde kwartaal wist AamigoO het fundament voor de komende jaren verder te verstevigen. Met een aantal belangrijke opdrachtgevers is overeengekomen dat de samenwerking voor de komende drie jaar wordt voortgezet, met vervolgens een optie voor verlenging van twee keer een jaar. De marktomstandigheden leiden tot druk op de gerealiseerde brutomarges. Door intensivering van de dienstverlening wordt getracht de druk op de brutomarges op te vangen.

In het derde kwartaal heeft AamigoO tevens een aantal eenmalige lasten genomen om de interne organisatie verder te professionaliseren, alsmede kosten gemaakt voor advies en due diligence ten behoeve van de voorgenomen acquisitie van Corso. De afronding van de overname van Corso wordt in het vierde kwartaal verwacht. Dat zal leiden tot een forse stijging van de bruto-omzet, brutomarge, nettowinst en nettowinst per aandeel ten opzichte van 2010 (gecorrigeerd voor de eenmalige bate inzake de overname van Source in 2010).

Na de introductie van het online payroll platform, verwacht AamigoO op korte termijn de eerste release van het uitzendplatform life te brengen. AamigoO speelt hiermee in op het nieuwe flexwerken waar opdrachtgevers en werknemers elkaar direct via internet kunnen vinden, waardoor werving & selectie voor vast personeel gratis realiseerbaar wordt. Daarnaast maakt het platform mogelijk om tijdelijk overtallig personeel onderling uit te wisselen waardoor aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden.

Alle cijfers in dit persbericht zijn gebaseerd op voorlopige, niet door de accountant gecontroleerde gegevens en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Over Over AamigoO Group N.V.
AamigoO Group NV bestaat thans uit:

Source + N.V.
Source + is sinds mei 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP'ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico's geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.200 professionals op diverse kennisgebieden.

AamigoO.com B.V.
AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO de mogelijkheid om zich in te schrijven voor full-time banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP'ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO te gaan payrollen.

Einde bericht