Wat is de psychologie van verandering? - keynote-presentatie van internationaal Europees congres MESA 2011

Persbericht van PR Newswire

CHANDLER, Arizona, September 23, 2011 /PRNewswire/ --

De keynote-presentatie van het internationale Europese congres MESA 2011 onderzoekt de psychologie van verandering bij plotselinge veranderingen (step-changes) binnen prestaties. Het congres vindt op 9 en 10 november 2011 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, Nederland.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110922/DC73798)

De keynotespreker voor het congres van dit jaar is prof. dr. Andre Wierdsma. Wierdsma onderzoekt de psychologie van de wisselwerking tussen strategieën, leiderschapsactiviteiten en de effectiviteit van verandering. De best geleide MES-programma's leveren een step-change in prestatie. Maar er zijn maar weinig bedrijven die weten hoe ze de psychologie van verandering effectief kunnen gebruiken om een succesvol eindresultaat te bewerkstelligen. Andre Wierdsma is een professor in Management en Organisatie aan de Nyenrode Business Universiteitin Nederland en aan de CEIBS (De China Europe International Business School) in Sjanghai, China. Zijn onderzoek en publicaties zijn gericht op leiderschap, beheer van veranderingen, en de lerende & zelfsturende organisatie.

Het evenement is gericht op beleidsmakers die willen begrijpen hoe ze hun huidige en toekomstige investeringen in informatiesystemen het best kunnen gebruiken en hoe ze "beste praktijken" kunnen delen. Marktleiders delen hun ervaringen met het maximaliseren van hun winst binnen de bedrijfsvoering. Bezoekers van het congres zullen kunnen leren hoe hun collega's de gangbare uitdagingen aangaan en oplossen. Te denken valt aan veroudering van materieel en personeel, reglementaire veranderingen, kwaliteit, energiebeheer, en de druk van de concurrent om bedrijfsvoering te optimaliseren en zo winstgevendheid te verhogen. De analisten en commentators die zijn uitgenodigd zullen zorgen voor de nieuwste inzichten in Manufacturing Execution Systems (MES) en hoe deze worden gebruikt om op operationeel gebied uit te blinken.

Het evenement van dit jaar is het tweede lustrum van het Europese MESA-congres met een panel bezoekers van het eerste Europese MESA-congres, dat in 2001 werd gehouden in Amsterdam. Het panel blikt terug op 10 jaar aan MES in de praktijk en zal vergelijkingen trekken met het huidige denken en voorspellingen delen over IT in de fabricage.

Bezoekers van het internationale Europese MESA-congres kunnen de sessies en het netwerken tijdens het congres combineren met een geaccrediteerde training als onderdeel van het wereldwijde trainingsprogramma van de MESA.

Op http://euconference.mesa.org is meer informatie te vinden.

OVER MESA

MESA International is een wereldwijde gemeenschap van fabrikanten, producenten, industrieleiders en solution providers die zijn gericht op verbetering van het operationele beheer door middel van effectieve toepassingen van technologische oplossingen & best practices. http://www.mesa.org





Razende Robot Reporter