Presenter neemt deel aan ambitieus groeiprogramma


FastForward selecteert communicatiebureau vanwege groeipotentie

UTRECHT, 20111110 -- Online communicatiebureau Presenter uit Utrecht is geselecteerd voor het groeiprogramma FastForward. Het programma helpt elk jaar 50 veelbelovende ondernemers om sneller en duurzaam te groeien. Bedrijven worden gekozen op basis van hun potentie en ambitie om flink te groeien. Voor Presenter is de deelname een extra boost om haar expertise op het gebied van webredactie en online management naar een hoger plan te tillen.

Presenter helpt organisaties om hun online media succesvol in te zetten. Dat doet het bureau met ondersteuning op het gebied van webredactie, projectleiding, consultancy en volledig sitebeheer. Directeur Mas Lubbers start in november 2011 met de tweede groep van FastForward. Daarmee wordt hij ook lid van het selecte gezelschap Gilde voor Groei.

Lubbers is enthousiast over de toelating: “Ik wil onze deelname aangrijpen om onze dienstverlening verder te professionaliseren. Veel organisaties zoeken naar de juiste inzet van digitale communicatie, wij helpen ze bij deze zoektocht en de implementatie van de gemaakte plannen. Het beter specificeren, meten en evalueren van de bereikte resultaten zal ons en onze klanten helpen succesvoller te zijn.”

Springplank voor ondernemers met ambitie


Het FastForward programma bestaat uit business classes verzorgd door (top)ondernemers, coaching door experts en ontmoetingen met investeerders. Ze worden hierbij ondersteund en uitgedaagd door experts als hoogleraar Mirjam van Praag van de UvA, aansprekende ondernemers zoals Wiet de Bruijn van Boedelbak en talentvolle collega-ondernemers. Het programma wordt uitgevoerd door een samenwerkingsverband van B&A, de Baak, het Amsterdam Center for Entrepreneurship, Maxwell Group en Parma Group.

Volop in ontwikkeling


Dit jaar is voor Presenter een jaar van ontwikkeling. Het bedrijf koos er onlangs voor  zich volledig toe te leggen op haar kernactiviteiten en websiteontwikkeling af te stoten. Met een nieuwe senior sales manager en een frisse website is het bureau op stoom. Presenter ging ook aan de slag voor veel nieuwe opdrachtgevers, waaronder KPN, GGD, T-Mobile, Nivel en Business Universiteit Nyenrode.