Ingezonden persbericht


wat

Bouwpower: Business opportunities Hart van Zuid

datum

9 november 2011

tijd

16:00 - 19:00 uur

locatie

AhoyAhoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam

Rotterdam bouwt wel! De bouw moet - juist nu - denken in kansen en daadkracht. De gemeente Rotterdam geeft prioriteit aan het grootstedelijk project: Hart van Zuid. In het gebied van winkelcentrum Zuidplein en evenementencomplex Ahoy wil de gemeente fors investeren in samenwerking met private partijen. Het gaat om maar liefst 90 miljoen euro extra, bovenop de lopende begrotingen van de gemeente.

Ondernemers in de bouw, vastgoed en aanverwante sectoren kunnen op 9 november inzicht krijgen in de business opportunities van Hart van Zuid. Het bestuur van Bouwpower heeft Koen Westhoff, directeur gebiedsontwikkeling van de gemeente en projectontwikkelaar Erik Staal van Vestia Groep bereid gevonden het grootstedelijke project toe te lichten, exclusief voor de leden van VNO-NCW Rotterdam. Ook Jos van der Vegt, eigenaar Ahoy, zal zijn visie geven op de geplande investeringen.

Het Hart van Zuid bedient veel bewoners en bezoekers uit Rotterdam Zuid en de omliggende regio. Het gebied kan uitgroeien tot het kloppend hart van Rotterdam Zuid. Met scholen, een groot winkelcentrum, een bus- en metrostation, een theater en zorginstellingen.

Aanmelden kan via de link rechtsboven.

Met vriendelijke groet,

Namens bouwpower Rotterdam
Rob Tummers
Voorzitter Bouwpower Rotterdam

Catharina Bieringa - de Jong
Regiomanager VNO-NCW Rotterdam