Ingezonden persbericht


3e Nationale Managementcongres voor het voortgezet onderwijs Malmberg organiseert een uniek congres voor schoolmanagers in het voortgezet onderwijs

'S-HERTOGENBOSCH ­ 13 oktober 2011 ­ Na twee eerdere succesvolle edities organiseert educatieve uitgeverij Malmberg op woensdag 9 november a.s. een uniek congres voor schoolmanagers in het voortgezet onderwijs: het 3e Nationale Managementcongres. Het congres vindt plaats in de Amsterdam ArenA en biedt schoolmanagers een middag lang praktische tips op effectief optimale schoolresultaten te bereiken.

Effectief optimale schoolresultaten bereiken
'Effectief optimale schoolresultaten bereiken' het klinkt heel eenvoudig maar hoe kun je hier als schoolmanager richting aan geven? De sessies op 3e Nationale Managementcongres dragen stuk voor stuk bij aan het bereiken van optimale schoolresultaten. Bezoekers krijgen antwoord op vragen als: Hoe word je de best school van Nederland? Hoe haal je het beste uit de leerling van nu? Hoe stel je een mobieltjesbeleid op?

Malmberg ondersteunt schoolmanagers bij de dagelijkse lespraktijk Malmberg wil schoolmanagers met het congres ondersteunen om met beperkte middelen te voldoen aan de strenge (kwaliteits)eisen die er aan het onderwijs worden gesteld. Dat is tenslotte ook de doelstelling van de educatieve uitgeverij; docenten en schoolmanagers maximaal ondersteunen bij de dagelijkse lespraktijk zodat optimale schoolresultaten kunnen worden behaald.

Toonaangevende sprekers waaronder Foppe de Haan
Een aantal toonaangevende sprekers leveren een bijdrage aan het congres. Zo trekt Foppe de Haan parallellen tussen zijn rol als coach van een voetbalteam en de rol van schoolmanagers op een school. Liesbeth Hop (Nationale Academie voor Media & Maatschappij) deelt de uitkomsten van een onderzoek over mobieltjes op scholen en geeft bruikbare tips voor het opstellen van een mobieltjesbeleid. Frits Spangenberg bespreekt de bevindingen van een scherpe analyse over jongeren van nu.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich op de website www.nationaalmanagementcongres.nl inschrijven voor het 3e Nationale Managementcongres. Op deze website staat tevens het volledige programma, achtergrondinformatie over de sprekers en praktische informatie over het congres.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht