Gemeente Cromstrijen


High tea voor alle mantelzorgers in de Hoeksche Waard

(07-10-2011)

Op 10 november vindt de 14de Dag van de Mantelzorg plaats. Elk jaar worden op en rondom deze dag diverse regionale activiteiten voor mantelzorgers georganiseerd. Om mensen die voor een ander zorgen eens in het zonnetje te zetten! Voor de mantelzorgers in de Hoeksche Waard wordt een high tea georganiseerd.

In de regio Zuid-Hollandse Eilanden organiseert de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid-Hollandse Eilanden diverse activiteiten in samenwerking met gemeenten en andere organisaties.

High tea in Hoeksche Waard
Op zaterdag 5 november 2011 wordt de Dag van de Mantelzorg voor alle mantelzorgers uit de gehele Hoeksche Waard (5 gemeenten/14 dorpen) gevierd in Dorpshuis 'Renesse' in Piershil. Na een openingswoord van de wethouder van gemeente Korendijk kunnen de mantelzorgers genieten van een heerlijke high tea. Er kan gezellig gekletst worden en er is ook gedacht aan een 'vrolijke noot'. Aanvang om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur). Einde rond 15.00 uur.

Aanmelden
Om deel te nemen aan deze activiteit moet u zich aanmelden vóór 26 oktober via het Servicebureau van MEE Zuid-Hollandse Eilanden via telefoon 0900 202 06 72 (lokaal tarief) of via de e-mail annemarie.visser@meezhe.nl

Meer informatie
> Uitnodiging en antwoordformulier voor alle mantelzorgers