Talis


10 november: Dag van de Mantelzorg

Zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis? Dan bent u een mantelzorger.

En omdat mantelzorg soms als topsport voelt, organiseert het Coördinatiepunt Mantelzorgondersteuning samen met het ROC op 10 november de Dag van de Mantelzorg. Alle Nijmeegse mantelzorgers zijn van harte welkom op deze gratis dag in het NEC Stadion. Er zijn interessante en ontspannende workshops, u krijgt een heerlijke lunch, er is een informatiemarkt en een afsluitende borrel. Stichting Wij staan voor de wijk, waar Talis onderdeel van is, maakt deze dag mede mogelijk. Dus bent u ook toe aan een dagje ontspanning? Geef u dan vóór 21 oktober 2011 op door op deze link te klikken: http://inschrijven.swon.nl/evenement.php?id=1

Onderzoek

Talis wil graag weten wie van haar huurders mantelzorger is. Wij gaan begin volgend jaar namelijk starten met een onderzoek naar woonoplossingen die we mantelzorgers in de toekomst kunnen bieden. Wij stellen het zeer op prijs als u mee wilt werken aan dit onderzoek. Als u mantelzorger bent dan kunt u kunt zich hiervoor opgeven door een mail te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer aan Bianca.Deschepper@talis.nl. U krijgt dan vanzelf volgend jaar bericht van ons.