ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Workshop 'ICT-contracten in de praktijk - Hoe voorkomt u juridische zelfmoord?'

12 okt 2011 om 16:00

ICT~Office organiseert op donderdag 10 november de workshop 'ICT-contracten in de praktijk - Hoe voorkomt u juridische zelfmoord?'. Tijdens de workshop worden de valkuilen in contracten zichtbaar gemaakt aan de hand van goede praktijkvoorbeelden en prikkelende vragen aan de aanwezigen.

Inhoud

De sprekers Vera Schönfeldt en Peter van Schelven (juridisch adviseurs ICT~Office) vertellen u waar de eigen verantwoordelijkheid ligt, welke valkuilen u kunt voorkomen, wat de financiële risico's zijn en hoe u die (ten dele) kunt ondervangen. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan het gebruik van de ICT~Office Algemene Voorwaarden (opvolger FENIT-voorwaarden) en uw concrete vragen over deze voorwaarden.

Programma

14:00 u. Welkom
14:15 u. ICT-contracten: uw verantwoordelijkheid! Peter van Schelven
15:30 u. Pauze
15:45 u. Hoe gebruikt u Algemene Voorwaarden?
Vera Schönfeldt
16:15 u. ICT-geschillen en financiële risico's
Peter van Schelven
16:45 u. Vragen en discussie
17:15 u. Afronding en borrel

Praktische info

U bent van harte welkom op donderdag 10 november om 14:00 u. bij ICT~Office in Woerden. Een routebeschrijving vindt u op www.ictoffice.nl/route. De workshop is bestemd voor directeuren, salesmanagers, projectmanagers en accountmanagers van ICT-leveranciers.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze workshop bij Ooy Geesink: ooy.geesink@ictoffice.nl, onder vermelding van 'Aanmelding workshop ICT-contracten in de praktijk op 10 november 2011'.

Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname. Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, staat u definitief ingeschreven. Uiteraard zijn ook uw collega's van harte welkom. Let op: om interactie zo gemakkelijk mogelijk te maken, wordt de groep beperkt tot 15 personen.

De workshop is gratis toegankelijk voor leden van ICT~Office. Niet-leden betalen 150,- (excl. BTW) per persoon.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ooy Geesink op 0348 - 49 36 36 of via ooy.geesink@ictoffice.nl.

Wist u dat leden van ICT~Office gratis of tegen gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van onze juridische expertise op het terrein van bijvoorbeeld contracten, arbeidsrecht en intellectueel eigendom? Ga naar onze Helpdesk Juridische Zaken (klik op link) voor meer informatie hierover.