Gemeente Leudal


Nieuws

Marktconsultatie onderhoud gemeentelijke gebouwen

De gemeente Leudal is van plan het onderhoud van de gemeentelijk gebouwen uit te gaan besteden aan een hoofdaannemer met meerdere onderaannemers.

Het gaat in dit geval om het onderhoud van de gebouwen voor de komende 4 jaren en wij zijn heel benieuwd naar de mogelijkheden en de rol die lokale ondernemers daarin kunnen spelen.

Omdat het om een grote opdracht gaat denken wij het werk uit te gaan besteden aan een "grote" hoofdaannemer die verantwoordelijk wordt voor de planning, de regie en de (gedeeltelijke) uitbesteding van de uitvoering van de werkzaamheden. Waarbij dan deelwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door u als kleinere (lokale) ondernemer, voor wie de hele klus waarschijnlijk te groot wordt.

Doordat de gemeente voorafgaand aan de aanbesteding de mening wil vernemen over deze opdracht van alle mogelijke bedrijven die hierin interesse hebben wil de gemeente graag in gesprek komen met u als ondernemer die actief is in het verrichten van
(onderhouds)werkzaamheden aan gebouwen en aan gebouwinstallaties.

Tijdens deze bespreking zal de gemeente een toelichting geven op de plannen, maar zijn wij daarnaast heel benieuwd naar uw mening en uw mogelijkheden voor deze opdracht.

De bijeenkomst is gepland op donderdag 10 november 2011 vanaf 12:30 uur tot 14:30 uur. de juiste locatie is nog niet bekend, maar deze laten wij u ruimschoots op tijd weten.

Indien u geĂŻnteresseerd bent om deel te nemen aan deze bespreking, kunt u zich hiervoor aanmelden tot en met 21 oktober 2011 via het e-mail adres inkoop@leudal.nl

Voor nadere informatie willen wij u graag verwijzen naar de website www.leudal.nl of de website www.aanbestedingskalender.nl (via de link http://www.aanbestedingskalender.nl/noticedetails.aspx?id=dc22238d-5703
-4c7c-95e0-64ecc807da8f)

Wij zijn zeer benieuwd naar uw reactie en willen u graag ontmoeten op onze bespreking.

* Publicatie vooraankondiging.pdf (11,12 KB)
* Programma van eisen ten behoeve van marktconsultatie MOP Gebouwen 2011.pdf (46,38 KB)

* Uitvoeringsprogramma onderhoud gebouwen.pdf (517,79 KB)