NEN


14-10-2011

Afspraken vastleggen over Het Nieuwe Werken

Bij de invoering van Het Nieuwe Werken komen diverse aspecten om de hoek kijken, zoals werkplekinrichting en ICT, maar ook aspecten als cultuur en gedrag. Hierover is al veel kennis beschikbaar. Toch blijkt er bij organisaties veel behoefte te zijn aan centraal beschikbare kennis. Daarom zijn er plannen om deze informatie samen te vatten in een Nederlandse Praktijkrichtlijn. Op 10 november organiseert NEN hierover een informatiebijeenkomst.

Aanpak ontwikkeling van de richtlijn

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt uitleg gegeven over het normalisatieproces en de rol van NEN. Het kennisinstituut `Center for people and buildings' geeft een presentatie over haar onderzoek naar de implementatie van HNW binnen diverse organisaties. Daarnaast is er ruimte voor discussie over de inhoud van de Nederlandse Praktijkrichtlijn. De bijeenkomst is bedoeld voor onder andere facility managers, HR-managers, adviesbureaus, vakbonden, trainingsinstituten, IT-specialisten en kantoorinrichters. Na de bijeenkomst wordt een normcommissie ingericht die de richtlijn gaat ontwikkelen.

Aanmelden bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 10 november van 9.30 tot 11.30 uur bij NEN in Delft. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Alle belanghebbende partijen die willen deelnemen zijn welkom en kunnen contact opnemen met ir. Mirjam van der Gugten, consultant NEN Arbeid, telefoon (015) 2 690 357, e-mail arbeid@nen.nl.