NFMD Congres op 10 november 2011

Persbericht van Nederlandse Foundation voor Management

Development (NFMD)
Leiderschap & ondernemerschap centraal, tijdens NFMD congres 10 november 2011

Tilburg, 19 oktober 2011- Op donderdag 10 november organiseert de Nederlandse Foundation voor Management Development (NFMD) het congres 'Leiderschap & ondernemerschap'. Het congres vindt plaats in samenwerking met en op de locatie van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Veranderingen in de markt vragen om continue aanpassingen in organisaties. Dit vergt een manier van werken waarin de klant centraal staat en ondernemerschap wordt getoond. Leiderschap is nodig om mensen te inspireren en mee te krijgen. Door te balanceren tussen ondernemerschap en leiderschap wordt het verschil gemaakt, als individu, team en organisatie als geheel.
Het thema 'Leiderschap & Ondernemerschap' wordt vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken benaderd. Peter Bakker (voormalig CEO van TNT) en André Wierdsma (Hoogleraar organiseren & co-creëren aan de Nyenrode Business Universiteit) geven hun visie over het nut en de noodzaak van Leiderschap & Ondernemerschap. In een worldcafé gaan de deelnemers met elkaar in discussie over het Leiderschap & Ondernemerschap in hun organisatie. In het middagdeel staat het eigen leiderschap & ondernemerschap van de deelnemers centraal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het instrument Lumina Spark, een persoonlijk profiel dat elke deelnemer krijgt uitgereikt, waarin 24 gedragskenmerken zijn beschreven.

Over de Nederlandse Foundation voor Management Development (NFMD) De Nederlandse Foundation voor Management Development wil verbindend en van betekenis zijn, kennis & ervaringen uit wisselen en vernieuwend zijn op het MD vak waarbij het vakmanschap centraal staat.De Nederlandse Foundation voor Management Development richt zich op de ontwikkeling van de professionals zelf, mensen binnen organisaties, organisaties in totaliteit en de professie van MD vak.

*

Links:
http://www.nfmd.nl



Razende Robot Reporter