Gemeente Edam-Volendam

Nieuws

10 november: Middag van de Mantelzorg 2011

Doe mee Logo Om alle mantelzorgers in Edam-Volendam de aandacht en waardering te geven die zij verdienen, wordt op donderdag 10 november 2011 bij Welzijn Edam, aan de Burgh. Versteeghsingel 5B in Edam, weer de Middag van de Mantelzorg georganiseerd.

Vanaf 13.00 uur bent u als mantelzorger van harte welkom. Het programma is gevarieerd. Zo kunt u samen met de leerlingen van Don Bosco Collega, afdeling Horeca, Toerisme en Verzorging een activiteit doen. Er zijn verschillende organisaties waarbij u informatie kunt inwinnen over wonen, zorg en welzijn. Verder worden er een tweetal workshops gegeven. U heeft de keuze uit `lekker slapen' of `mindfullness'. Als afsluiting worden de mantelzorgers verrast met een muzikale theatervoorstelling. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om gezellig aan te zitten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Alle mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Mantelzorgondersteuning krijgen een uitnodiging in de brievenbus. Bent u nog niet als mantelzorger geregistreerd en wilt u zich wel opgegeven voor de Middag van de Mantelzorg of u kent iemand die mantelzorgtaken verricht dan kunt u bellen met Mantelzorgondersteuning, Marian van Kampen, tel: (0299) 320312 of met WonenPlus tel: (0299) 323101. Mailen kan natuurlijk ook! U kunt uw email sturen naar:
edamvolendam@mantelzorgondersteuning.info.
U kunt hier ook terecht voor meer informatie over mantelzorg of het programma van deze middag.