Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid

Mantelzorg

---

De Avond van de Mantelzorg

Op donderdag 10 november

25 oktober 2011

De jaarlijkse dag van de Mantelzorg is op donderdag 10 november. In het hele land worden activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Ook Stadsdeel Zuid vindt het belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Het stadsdeel organiseert daarom een gezellige avond voor de mantelzorgers. Mantelzorgers uit het stadsdeel worden die avond verwend met een diner en er is alle tijd voor ontspanning en vermaak met een zeer divers programma.

Daarnaast wordt er op deze avond informatie gegeven over de mogelijkheden van ondersteuning bij de zorgverlening. Medewerkers van het loket Zorg en Samenleven en de mantelzorgadviseur zijn aanwezig om de vragen van mantelzorgers te beantwoorden.

Aandacht voor mantelzorg

Een mantelzorger zorgt intensief of langdurig voor een ziek familielid, vriend of buur. Het dagelijks bestuur wil met deze avond waardering tonen voor de zorgtaken die mantelzorgers belangeloos op zich nemen.

Bent u een mantelzorger die woonachtig is in Stadsdeel Zuid? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de Avond van de Mantelzorg op:
* donderdag 10 november vanaf 18.00 uur

* in het stadsdeelkantoor aan de President Kennedylaan 923

Aanmelden/ informatie

U kunt zich voor deze avond aanmelden via:

* het aanmeldformulier voor de Avond van de Mantelzorg
* bij het Loket Zorg en Samenleven van Stadsdeel Zuid, telefoon 020 252 4255