Nederlandse Vereniging van Journalisten

NVJ-leden met korting naar Nationale Uitgeefdag

woensdag 26 oktober 2011 | Digitalisering van het mediagebruik, e-books en apps en doelgroepen die volop social media gebruiken. Er is veel aan de hand in de uitgeverswereld. Uitgevers moeten het uitgeven als het ware opnieuw uitvinden. De achtste editie van Mediafacts Nationale Uitgeefdag op 10 november, staat in het teken van het thema: Empowering Publishing! NVJ-leden krijgen 50 euro korting op het speciale VIP-programma.

Sprekers tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag zijn onder anderen Dick Holstein (Voetbal International) en Henk Scheenstra (Sanoma Media). De naar verwachting duizend bezoekers kunnen kiezen uit dertig lezingen en interviews tijdens vier gelijktijdige programma's.

De Nationale Uitgeefdag wordt gehouden in World Forum,Churchillplein
10, Den Haag. Toegang tot het merendeel van de sessies en de beursvloer is geheel gratis, maar er kan ook gekozen worden voor het speciale VIP-prgramma. Schrijf je hier gratis in of kies voor het VIP-programma en profiteer als NVJ-lid van EUR50 korting. Vul halverwege het inschrijfformulier bij actiecode `NVJ' in en de korting wordt verrekend.