ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Workshop 'ICT-contracten in de praktijk - Hoe voorkomt u juridische zelfmoord?' zit vol!

28 okt 2011 om 10:49

U kunt zich niet meer inschrijven voor de workshop 'ICT-contracten in de praktijk - Hoe voorkomt u juridische zelfmoord?' De workshop van donderdag 10 november zit vol.

Inhoud

Tijdens de workshop worden de valkuilen in contracten zichtbaar gemaakt aan de hand van goede praktijkvoorbeelden en prikkelende vragen aan de aanwezigen. De sprekers Vera Schönfeldt en Peter van Schelven (juridisch adviseurs ICT~Office) vertellen u waar de eigen verantwoordelijkheid ligt, welke valkuilen u kunt voorkomen, wat de financiële risico's zijn en hoe u die (ten dele) kunt ondervangen. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan het gebruik van de ICT~Office Algemene Voorwaarden (opvolger FENIT-voorwaarden) en uw concrete vragen over deze voorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ooy Geesink op 0348 - 49 36 36 of via ooy.geesink@ictoffice.nl.

Wist u dat leden van ICT~Office gratis of tegen gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van onze juridische expertise op het terrein van bijvoorbeeld contracten, arbeidsrecht en intellectueel eigendom? Ga naar onze Helpdesk Juridische Zaken (klik op link) voor meer informatie hierover.