Gemeente Drechterland

28-10-2011
Uitnodiging bedrijfsleven

Vervolgbijeenkomst lokale bedrijfsleven op 10 november 2011

We nodigen alle ondernemers uit om op 10 november dieper in te gaan om de geïnventariseerde ideeën voor het economisch beleidsplan.

Wij zijn in Drechterland druk bezig met het ontwikkelen van een economisch beleidsplan voor onze gemeente. Dit plan is een uitwerking van de Toekomstvisie âDrechterlandschapâ die de gemeenteraad in november 2008 heeft vastgesteld. De nog redelijk abstracte beleidsuitspraken over onder andere de economische ontwikkeling van Drechterland worden nu verder geconcretiseerd in een economisch beleidsplan. Dit doen wij niet alleen.

Op 4 oktober jl heeft er een eerste inventariserende bijeenkomst met het lokale bedrijfsleven plaatsgevonden. Deze bijeenkomst vonden wij zeer waardevol. Nu is het tijd om met alle verzamelde ideeën een koers voor de toekomst te bepalen. Er zijn natuurlijk verschillende scenarioâs mogelijk voor de economie van Drechterland:

... we richten ons volledig op moderne landbouw;

⦠we omarmen (zorg)toerisme als banenmotor;

⦠we worden hét watersportparadijs van Noord-Holland

⦠we kiezen voor rust en kwaliteit van leven

Dit zijn enkel nog ideeën. We hebben uw mening en expertise nodig om te komen tot goede keuzes voor de toekomst. Op deze manier proberen wij samen met u een heldere uitvoerbare economische visie te formuleren.

Aanmelden
Laat deze kans niet voorbij gaan en meldt je aan voor de interactieve bijeenkomst op donderdag 10 november 2011 in een van de zalen van Golfbaan Westwoud, Zittend 19 in Westwoud. Vanaf 19.30 uur is de inloop met koffie en thee. Om 20.00 uur start de bijeenkomst. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar t.bootsma@drechterland.nl.