Gemeente Anna Paulowna

Open dag ISD vergroot kans op werk

De ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH) houdt op donderdag 10 november een open dag. Deze dag staat in het teken van âwerkâ en is gericht op mensen die werk zoeken. Veel activiteiten zijn georganiseerd om uw kans op een plek op de arbeidsmarkt te vergroten. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Workshops
Het bureau âUitzicht op Werkâ geeft deze dag twee workshops namelijk: âModerne en pakkende sollicitatiebrieven schrijvenâ, en âEen eigentijdse cv makenâ.

Â

Verder kunt u terecht voor een workshop âOmgaan met (te weinig) geldâ. Tevens houdt de cv-dokter spreekuur om uw cv kritisch te bekijken. Ook staan de accountmanagers en het UWV voor u klaar om eventueel direct te bemiddelen met een nieuwe werkgever.

Â

Werkgeversmarkt
Er zijn diverse werkgevers aanwezig op de werkgeversmarkt. Neem dus een stapeltje cvâs mee, die je kan achterlaten. De werkgevers houden gedurende de dag korte informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden. Enkele aanwezige werkgevers zijn:

* DVLvanLoonÂ

* Zorgbedrijf NH

* Mylene CosmeticaÂ

* Talent voor Techniek

* MidgardÂ

* TOF ActionÂ

* (Vrijwillige) Politie Noord-Holland-Noord
* Tempoteam

* Stichting Landgoed HoenderdaellÂ

* NoorderkwartierÂ

Â

Jongeren

Speciaal voor jongeren is het COLO aanwezig. Het COLO helpt jongeren bij het vinden van een leerwerkplek en kent alle leerwerkplekken in de regio.

Â

Het ISD-KNH is gevestigd aan het Westerpark 20 in Schagen. Noorderkwartier verzorgt tijdens de open dag een pendelbusje tussen station Schagen en de ISD-KNH.

Â