Reed Business Events


Dynamische workshops voor alle medewerkers in de medezeggenschap

OR Workshopdag 2011


* Informatie

Een slagvaardige OR!
In 2011 vindt de OR-workshop Dag op 10 november in BCN Rijnsweerd Utrecht plaats. We hebben je feedback van de vorige edities meegenomen en verwerkt in de vijfde editie. Het programma omvat succesvolle workshops uit vorige jaren en een ruim nieuw aanbod.

Kortom, je bent verzekerd van een goede en leerzame OR-workshop Dag 2011.

Waarom meedoen?
OR-werk is veeleisend. Het vraagt veel inzet en deskundigheid van OR-leden. Doe daarom mee aan de vierde OR Workshopdag. Vergroot je kennis en vaardigheden voor het OR-werk door deel te nemen aan de aantal inspirerende workshops. Als OR-er wil je voortdurend je competenties verbeteren. Niet alleen omdat dit het OR-werk ten goede komt, maar óók je persoonlijke ontplooiing.

Op de OR-workshop Dag 2011 is er keus uit dynamische workshops voor àlle medewerkers in de medezeggenschap. Veel OR-en komen met meerdere leden die zich verspreiden over de verschillende workshops, waardoor de OR in 1 dag breed geïnformeerd wordt.

Nieuwe competenties en vaardigheden
Je kiest zelf de workshops die het dichtst aansluiten bij je interesse. Elke workshop duurt drie uur en koppelt praktische informatie aan toegepaste oefeningen: inspirerend en resultaatgericht - je hebt er écht iets aan. De prikkelende thema's zijn gebouwd rond herkenbare onderwerpen: nieuwe kennis, vaardigheden en hot topics in het vakgebied komen helder aan bod.

Er zijn workshops over onder andere succesvol onderhandelen, invloedrijk communiceren, mindfulness.

Bezoek voor meer informatie of om in te schrijven onze themawebsite www.orcongressen.nl