Gemeente Smallingerland



Netwerkbijeenkomst Sport in Smallingerland

Op donderdagavond 10 november 2011 organiseert de gemeente in samenwerking met het Sportbedrijf een netwerkbijeenkomst 'Sport in Smallingerland'. Het bestuur van alle sportverenigingen en het primaire onderwijs hebben een uitnodiging voor deze bijeenkomst gekregen. Deze avond heeft als thema Sport & Onderwijs. Inhoudelijk zal worden ingegaan op het belang van sport in het onderwijs, op welke manier dit belang kan worden verstevigd en welke positieve effecten dit heeft voor een levenlang sporten en bewegen.

Opgeven kan nog!
Besturen van sportverenigingen en primair onderwijs kunnen zich (ivm de organisatie) tot vrijdag 4 november aanmelden via sport@smallingerland.nl.

Wie, wat waar?
Datum: donderdag 10 november 2011
Plaats: Sportcentrum Drachten, Splitting 65
Tijd: 20.00 uur
Thema: Sport & Onderwijs

Programma

19.45 - 20.00 uur Ontvangst

20.00 - 20.10 uur Welkom en opening door Nieske Ketelaar, wethouder Sport

20.10 - 20.30 uur Onderwijs en Sport, een gouden combinatie

Presentatie door Tjalling van den Berg, eco-coach SC Heerenveen, bondscoach KNKB, Coach Internationale Turnacademie CIOS Heerenveen, Master coach NSF en auteur.

20.30 - 20.50 uur Combinatiefunctionarissen (sportcoaches) vanuit de praktijk

Praktijkervaringen van combinatiefunctionarissen Mark Butter, Linda Terpstra en Stephan Oorburg. Deze sportcoaches werken in Smallingerland voor sportverenigingen en het primaire onderwijs en leggen verbindingen tussen deze organisaties.

20.50 - 21.30 uur Discussiepanel en vragenronde met als thema 'Sport & Onderwijs'

Het discussiepanel bestaat uit Nieske Ketelaar, Tjalling van den Berg, Henk Jansma (directeur CBS de Bernebrêge), een combinatiefunctionaris en een betrokkene van Korfbalvereniging Drachten/van der Wiel.

Vanaf 21.30 uur Informele afsluiting netwerkbijeenkomst

Avondvoorzitter is de heer Geert Teitsma, manager CIOS Heerenveen