Persuitnodiging: 10 nov -Feestelijke start bouw fase 2 Bomenwijk Delft

Persbericht van Vestia Delft

Bloesem in de herfst

Delft, 2 november 2011. De Bomenwijk in Delft groeit door! Na de feestelijke afsluiting van het eerste deelplan Elzenbloesem geeft Vestia Delft het startsein voor de bouw van de tweede fase Lindebloesem! Op donderdag 10 november komen kopers, omwonenden en projectbetrokkenen bij elkaar om dit moment te vieren. Graag nodig ik u uit op donderdag 10 november van 16.00 tot 18.00 uur in buurthuis
't Boomhuis (Beukenlaan 2A) in Delft.

Het programma
16.00 uur Ontvangst in 't Boomhuis
16.15 uur Welkom door Rob van Eijkeren, bedrijfsdirecteur Vestia Delft 16.30 uur Naar de bouwlocatie
16.45 uur Feestelijke handeling
17.00 uur Terug naar 't Boomhuis en proosten op de start bouw 18.00 uur Sluiting

Status
Op de plek waar straks diverse koop- en huurwoningen verrijzen, is de aannemer al begonnen met het boren van de bronnen voor het duurzame energiesysteem. De verkoop van de deelplannen loopt voorspoedig; de woningen aan de Goudenregenlaan zijn allemaal verkocht. Aan de Prunuslaan en Lindelaan zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De woningen
In elk deelplan worden ook 15 huurwoningen (benedenbovenwoningen) gebouwd. Naar verwachting begint de verhuur daarvan begin 2012. De nog beschikbare koopwoningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 96 m2 en de herenhuizen vanaf circa 144 m2. De woningen, met zowel een voor- als achtertuin, worden gekenmerkt door fraaie lichte bakstenen gevels en royale raampartijen waardoor de woonkamer zeer licht is. Andere pluspunten zijn de ruime badkamer, het moderne klimaatsysteem en natuurlijk de gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad van Delft en Delftse Hout.

Meer informatie: www.bomenwijkgroeitdoor.nl

*




Razende Robot Reporter