Gemeente Lisse

Wilt u leren omgaan met uw mobiele telefoon?

2 november 2011
Telefoneren swol

Op donderdag 10 november kunt u met al uw vragen over uw mobiele telefoon terecht bij Stichting Welzijn Ouderen Lisse (SWOL) tijdens de bijeenkomst 'Omgaan met uw mobiele telefoon'. U bent van harte welkom in Dienstencentrum de Beukenhof.

SWOL organiseert de bijeenkomst samen met de projectgroep 'Bijblijven'. U leert hoe u kunt omgaan met uw eigen mobiele telefoon: bijvoorbeeld het versturen van een sms, het toevoegen van een telefoonnummer in het telefoonboek en het blokkeren van de toetsen. De bijeenkomst is onderdeel van het SWOL-project `Bijblijven met technische ontwikkelingen', dat door de gemeente wordt gesubsidieerd omdat het past binnen ons ouderenbeleid. De gemeente vindt het belangrijk dat ouderen kunnen blijven meedoen in de steeds digitaler wordende maatschappij.

Waar en wanneer

De bijeenkomst wordt donderdag 10 november gegeven in Dienstencentrum de Beukenhof (in de Hyacint), Eikenlaan 2a. De kosten van deze cursus zijn EUR 2,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee.

Er worden twee bijeenkomsten gegeven:

* Sessie 1 is van 10.00 tot 11.30 uur

* Sessie 2 is van 13.30 uur tot 15.00 uur

Wat neem ik mee


* Uw eigen mobiele telefoon

* De oplader van uw telefoon

* De handleiding van de telefoon (als u deze nog heeft)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus bij Lia van der Westen per telefoon (0252) 414 927 of via e-mail: vanderwesten@tele2.nl.