Gemeente Overbetuwe


Start carnavalsseizoen met `Overbetuwe buut'

Logo Overbetuws Carnavalsoverleg U bent donderdag 10 november van harte welkom op de openingsavond van het nieuwe carnavalsseizoen in Overbetuwe. Ook wel bekend als het Prinsentreffen. Dit jaar met als thema `Overbetuwe Buut'. Het vindt plaats van 20:11 - 23:11 uur in Dorpshuis De Schakel, De Honsvoet 2 in Oosterhout.

De bij het Overbetuws Carnavalsoverleg (OBCO) aangesloten carnavalsverenigingen zullen deze avond voor u verschillende buutacts verzorgen. Het belooft een onvervalste avond van de lach te worden. Deze mag u niet missen!

Het programma van `Overbetuwe Buut' ziet er als volgt uit:

19:45 uur Zaal open
20:11 uur Opening
20:30 uur Eerste ronde met drie buuts
21:30 uur Tweede ronde met twee buuts
22:15 uur Derde ronde met twee buuts
23:11 uur Afsluiting van het prinsentreffen `Overbetuwe Buut'

Enkele van de buutreedners die voor u zullen optreden (in willekeurige volgorde):

Mark Blom namens CV De Waalkanters uit Slijk-Ewijk als "Pontbaas" Remco Janssen namens CV De Wielewoalers uit Oosterhout als "Co de Nöllerd"
Roy van Mullem namens CV De Baters uit Elst als "Roy de Hells Angel" Arnold Peters namens CV De Toorenuulen uit Driel als "De Pottekieker" Bas den Ambtman namens CV 't Blauwe Striekske uit Valburg "de voorzitter van de VEHKO"

De avond staat in het teken van het 10-jarig jubileum van de gemeente Overbetuwe en het 44-jarig jubileum van carnavalsvereniging De Wielewoalers. Dat zal een dag later van start gaan om 23:11 uur. Vanwege dit jubileum is voor één keer de opening van het carnavalsseizoen in Overbetuwe niet, zoals gebruikelijk met carnaval, op 11-11 maar een dag eerder.

Tot ziens op donderdag 10 november bij de opening van het Overbetuwse carnavalsseizoen in dorpshuis De Schakel in Oosterhout!