Gemeente Albrandswaard


Aan de slag met '2025' tijdens themabijeenkomsten

Toekomstvisie Albrandswaard

Volgende week wordt nieuwe Toekomstvisiekrant huis-aan-huis verspreid Het project Toekomstvisie Albrandswaard 2025 vordert. In de komende weken wordt een grote stap gezet op weg naar het eindproduct. Denk mee en onderneem mee tijdens onze themabijeenkomsten in november en januari!

Voor de zomervakantie zijn inwoners en ondernemers al een keer aan het woord geweest over de toekomst van Albrandswaard. Hebben wij als gemeente nu goed door wat ú wilt? Daar praten wij graag nog een keer met u over door. Ook als wij u nog niet eerder hebben gesproken.

Tijdens de themabijeenkomsten gaan wij met elkaar aan de slag om de Toekomstvisie helemaal scherp te krijgen. Hoe wij dat gaan doen? In de Toekomstvisiekrant die u volgende week in de brievenbus krijgt, leest u er alles over!

Hierbij alvast de kalender voor de themabijeenkomsten:
1. `Ondernemen in de dorpen' - 17 november 16.00 - 19.00 uur / Reclamebureau PanArt, Ambachtsweg 8c in Rhoon
2. `Leven in de dorpen' - 22 november 16.00 - 19.00 uur / Zorgcentrum Hooge Werf, 't Wiel 2 in Poortugaal

3. `Beleven van het landschap' - 23 november 16.00 - 19.00 uur / Brasserie Rhoonse Polder, Veerweg 2a in Rhoon
4. `Leren in de dorpen' - 11 januari 16.00 - 19.00 uur / Gemeentehuis, Hofhoek 5 in Poortugaal

Om te kunnen deelnemen aan een of meer themabijeenkomsten, moet u zich aanmelden. Dit kan via www.albrandswaard2025.nl. Of stuur een e-mail aan toekomstvisie@albrandswaard.nl.

Welke vorm de Toekomstvisie precies krijgt, moeten we afwachten. Maar één ding is zeker: het wordt een visie van ons allemaal!