Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.40 uur

Utrecht, 10-11-2011

Brandstichting

ZEIST De politie is op zoek naar getuigen van brandstichting op woensdagavond.

Rond 18.05 uur kreeg de politie een melding van een fiets die in brand zou zijn gestoken op de Voorheuvel. De 70-jarige eigenaresse had haar fiets ter hoogte van de supermarkt geparkeerd. Bij terugkomst van de fiets was hij verdwenen. De fiets bleek in brand gestoken te zijn in het steegje richting de parkeergarage.

De politie is op zoek naar getuigen van deze brandstichting. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op via 0900-8844.

Mishandeling

ZEIST Een vrachtwagenchauffeur werd op woensdagochtend mishandeld na een verkeersconflict. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 08.30 uur reed een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Amersfoort over de Laan van Vollenhove. In de straat kwam hij een auto tegen die dubbel geparkeerd stond. Hij zag de eigenaar en sprak hem aan dat hij verkeershinder veroorzaakte. De eigenaar van de auto zette vervolgens een kind in de auto en pakte een voorwerp. Daarna kwam hij naar de vrachtwagen gerend en sloeg hij een ruit kapot. De vrachtwagenchauffeur stapte uit en de man sloeg hem direct. Vervolgens ging de agressieve man ervandoor. Agenten zochten in de omgeving naar de verdachte, maar troffen hem niet meer aan.

Signalement:


- blanke man


- 24 jaar


- 1.80 meter


- tenger postuur


- donker haar kort opgeschoren aan de zijkanten


- zwarte jas/bodywarmer met groen en een capuchon


- grijze joggingbroek


- zwarte gympen met een geel Nike logo


- Toyota Corolla, donkergroen van kleur

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844.