Politie Drenthe

Donderdag 10 november 2011

Provincie Drenthe, 10-11-2011

Verkeersongeval met letsel

EMMEN - Woensdagmiddag omstreeks 15.00 uur heeft er een ongeval met lestel op de kruising van de Cornelis Houtmanstraat/Pieter de Keyserstraat in Emmen plaatsgevonden. Een 63-jarige automobilist uit Emmen zag bij het afslaan naar de Phileas Foggstraat een scooter met daarop twee personen over het hoofd. De 17-jarige bestuurder van de scooter en zijn 16-jarige bijrijdster zijn met verwondingen aan arm, hoofd en been naar het ziekenhuis overgebracht.

Openbare dronkenschap

EMMEN - Op woensdagochtend omstreeks 8 uur heeft de politie een 48-jarige man van het station in Emmen verwijderd. De man was hevig onder invloed en viel mensen op het station lastig. In overleg met een medewerker van de NS is de man op de trein naar Meppel gezet. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Vals geld

MEPPEL - Woensdagmiddag is er in een schoenenzaak aan de Hoofdstraat in Meppel afgerekend met vals geld. Een 39-jarige medewerkster zag agenten in de straat lopen en sprak ze aan. De agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte. Deze werd helaas niet meer aangetroffen. De verdachte is een blanke man met geblondeerd haar tussen de 40 en 45 jaar met een normaal postuur.

Huiselijk geweld

TYNAARLO De politie hield woensdagavond een 18-jarige inwoner van Tynaarlo aan op verdenking van vernieling van de huisraad en mishandeling van zijn moeder. De man is ingesloten. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart.

NOORDENVELD - Woensdagavond hield de politie een 19-jarige inwoner van de gemeente Noordenveld aan op verdenking van huiselijk geweld. De man had zijn vader aangevallen en tevens een geldbedrag van zijn ouders gestolen. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart.

Getuigen ramkraak gezocht

NIEUW-DORDRECHT In de nacht van woensdag op donderdag is een ramkraak gepleegd bij een bank aan de Rietdekkershof in Nieuw-Dordrecht. Zoals het nu lijkt, is er niets weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Deze kunnen zich melden bij de politie via 0900 88 44 of anoniem (meld Misdaad Anoniem) via 0800 7000.

Politie doet oproep getuigen zich te melden

EMMEN In de nacht van zaterdag 23 oktober op zondag 24 oktober is omstreeks 23:55uur een overval geweest. Rond dezelfde tijd waarop de twee andere berovingen hebben plaatsgevonden, die zondag 24 oktober werden gemeld, was sprake van een confrontatie bij het oude station Bargeres. Er fietsten op dat moment twee mannen op één fiets. Een andere man fietste de twee tegemoet. Deze riep vervolgens iets tegen de mannen. Hierop sprong één van hen van zijn fiets, liep naar de man en zou deze hebben gestompt. Vervolgens fietsten beide mannen verder. Wij zouden graag in contact komen met de man die is gestompt. Bij de politie bestaat de indruk dat er personen zijn die meer over de zaak weten maar dit niet delen met de politie. De politie vraagt deze personen zich alsnog te melden bij de politie. Dit kan via 0900 8844 of anoniem (Meld Misdaad Anoniem) via 0800 7000.