Het Grote Basisschoolspel winnaar Speelgoed van het Jaar 2011

Persbericht van Noordhoff Uitgevers

Het Grote Basisschoolspel is verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2011! Na het geweldige nieuws van de nominatie mag Het Grote Basisschoolspel zich nu winnaar noemen in de categorie 8-12 jaar. Het publiek heeft gestemd en 4 basisscholen hebben het speelgoed getest. Noordhoff Uitgevers B.V. is ongelofelijk trots dat de eer van Speelgoed van het Jaar aan Het Grote Basisschoolspel ten deel valt.

Combinatie van kwaliteit en fun
Bij de nominaties bekijkt de vakjury onder meer de technische kwaliteit, vormgeving, speelwaarde, prijs/kwaliteitverhouding en originaliteit van het spel. Het Grote Basisschoolspel, dat begin dit jaar volledig herzien op de markt kwam, wist op al deze punten hoge ogen te gooien. "Wij zijn blij dat het spel de positieve aandacht heeft weten te trekken van de jury. Vanaf dag één dat wij spellen ontwikkelen, zijn de criteria van de jury ook ons absolute uitgangspunt. Het Grote Basisschoolspel is een schoolvoorbeeld hoe kwaliteit, plezier en leerelementen samen kunnen gaan," aldus uitgever Herre van Brug. Niet alleen de vakjury, maar ook het grote publiek verkiest Het Grote Basisschoolspel tot Speelgoed van het Jaar 2011.

Hoeveel diploma's heb jij al op zak?
Bij Het Grote Basisschoolspel - dat thuis en op school gespeeld kan worden - draait het om het verzamelen van diploma's in de vakken Taal, Rekenen, Aardrijkskunde, Natuur en Geschiedenis. Op het Schoolplein komt de algemene ontwikkeling aan bod. Wie als eerste alle vragen goed heeft beantwoord en daarmee alle diploma's op zak heeft, is de winnaar. De vragen bij dit bordspel groeien met de speler mee, bij het spel zitten vragen voor leerlingen uit groep 3 tot en met groep 8. Om het spel nog spannender te maken zijn er ook aanvullingsets. Zo zijn er spreekbeurtvragen over Paarden en Sterren & Planeten en zullen er vanaf begin volgend jaar nog meer spreekbeurtthema's zijn. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.hetgrotebasisschoolspel.nl
Bijlage:
* gbs_speelgoed_van_het_jaar_1doc




Razende Robot Reporter