Cameramanager.com koppelt online camerabeelden aan YouTube

Persbericht van Cameramanager.com B.V.

Begin volgend jaar start Cameramanager.com met een proef waarbij de opgenomen camerabeelden van de klant gekoppeld kunnen worden aan YouTube. De grootste online camerabeveiliger van Nederland komt tot dit initiatief naar aanleiding van de door de Tweede Kamer aangenomen motie dat Nederlanders zonder risico op vervolging of beboeting beelden van overvallers of andere criminelen op internet mogen zetten, indien zij aangifte doen.

De koppeling van camerabeelden aan YouTube zorgt er voor dat het betreffende beeldmateriaal direct beschikbaar is op het publieke internet. Binnen enkele minuten na het incident zijn de beelden te zien en kan de samenleving helpen met de opsporing. Tijmen Vos, directeur van Cameramanager.com: "Door deze nieuwe app geven we onze klanten de mogelijkheid om sneller te reageren op het voorval en daardoor de pakkans van de dader door de politie te vergroten. In eerste instantie start de proef met een groep van 250 klanten en kijken we wat het effect is van het direct plaatsen van camerabeelden op YouTube. Wanneer dit leidt tot een positief resultaat dan zullen we deze app kort daarna voor al onze Nederlandse gebruikers introduceren."

Cameramanager.com
Cameramanager.com is een toonaangevende Europese camerabeveiliging provider en is onderdeel van Detron Telecom & ICT Group, een Nederlandse Telecom en ICT onderneming met een omzet van meer dan 120 miljoen en 800 werknemers. Cameramanager.com is actief in Nederland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Polen, Zwitserland, Brazilië, Letland, Rusland, Finland, Frankrijk, UK, Spanje, Italië en Turkije en voorziet in meer dan 30.000 camera aansluitingen. Meer informatie: www.cameramanager.com

Links:
http://www.cameramanager.com



Razende Robot Reporter