FloraHolland


100 bezoekers beleven Roos en Trosroos bij Meet & Greet

Naaldwijk (10 november 2011) - Meer dan 100 kwekers en kopers waren vanochtend aanwezig op de Meet & Greet Roos en Trosroos. Na het veilen ontmoetten zij elkaar in BloemPlaza Naaldwijk om bij te praten over ontwikkelingen in de markt, het beschikbare assortiment en de kwaliteit van de Roos en Trosroos.

Onder het genot van koffie en broodjes vonden er waardevolle gesprekken plaats tussen de aanwezigen. Assortimentsmanager Ger de Brabander: "Over de Meet & Greet's zijn kopers en kwekers altijd zeer positief. Kopers kunnen hun vragen stellen en kwekers krijgen de gelegenheid om hun producten te promoten". Terwijl een kweker een leaflet geeft aan een geĂŻnteresseerde koper, voegt De Brabander daar aan toe: "De Meet & Greet's bieden ruimte voor handel".

Deze Meet & Greet was ook een schot in de roos voor de nieuwe campagne Rosebrandt, een samenwerkingsverband tussen Nederlandse kwekers van Roos. Rosebrandt is in het leven geroepen om kopers en consumenten te herinneren hoe prachtig en veelzijdig de Nederlandse Roos is. Meer informatie over Rosebrandt kunt u lezen op www.rosebrandt.nl.

De volgende Meet & Greet is voor kwekers en kopers van de Tulp en is op 17 november in BloemPlaza Naaldwijk.