Gemeente Maasgouw


Gouverneur maakt kennis met Maasgouw

Varen over de Maas

Op 9 november jl. bracht de gouverneur van Limburg, de heer Th. Bovens een bezoek aan Maasgouw. Hij startte zijn bezoek in Stevensweert met een bezoek aan de vestingwerken.

Aansluitend maakte hij kennis met onze gemeente vanaf het water waar een prachtig november zonnetje alles nog net iets mooier maakte. In Maasbracht werd aangelegd om de haven en de plannen daarvoor te bekijken tijdens een rondwandeling. Aansluitend werd het bezoek per de boot voortgezet richting Claus Centrale. Daar werden de werkzaamheden aan de Claus C besproken.

De cliënten van Stichting Daelzicht verrasten de gouverneur met een mooie uitvoering van "geneet van 't leve". Aansluitend werden het terrein en een aantal woonunits bekeken. In het bestuurscentrum vond vervolgens een gesprek met collegeleden en fractievoorzitters plaats.

Het bezoek werd afgesloten met een bezoek aan de terreinen van VV Hebes, waar de besturen van FC Maasgouw en VV Hebes met de gouverneur van gedachten wisselden over fusies, uitdagingen daarbij, clubgebouwen en voetbal in het algemeen.

Na afloop gaf de heer Bovens aan een goede indruk te hebben gekregen van Maasgouw.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00