Gemeente Almelo

Met Loes kleuren voor Sinterklaas

10 november 2011 - Loes liet een speciale Sinterklaas-kleurplaat maken voor kinderen tot en met zeven jaar. Alle kinderen die de ingekleurde tekening voor 27 november inleveren bij het Loes Info Centrum ontvangen een presentje. Ook zijn er drie hoofdprijzen voor de mooist ingekleurde kleurplaten.

De speciale Loes Sinterklaaskleurplaat is hiernaast te downloaden, eveneens via www.loes.nl en in print verkrijgbaar bij het Loes Info Centrum Jeugd en Gezin op de 1ste etage van de Bibliotheek aan Het Baken. Inkleuren mag naar wens met potloden, verf, viltstiften, verf of wasco. Kinderen moeten hun kleurplaat uiterlijk op zaterdag 26 november inleveren bij het Loes Info Centrum. Iedereen die de kleurplaat inlevert, ontvangt van Loes een leuk presentje.

Winnaar
Door mee te doen maken kinderen bovendien kans op het winnen van één van de genomineerde spellen van het speelgoed van het jaar. Uit alle inzendingen kiest Loes de drie mooiste peuter-, kleuter- en juniorkleurplaten. Er zijn drie categorieën waarin kinderen kunnen meedoen: 0 tot 4, van 4 tot 6 en van 6 tot 8. Loes neemt persoonlijk contact op met de hoofdprijswinnaars. Die worden uitgenodigd om bij de prijsuitreiking te zijn op woensdagmiddag 30 november in het Loes Info Centrum. Kijk voor de kleurplaat en de voorwaarden op www.loes.nl.

Loes Info Centrum
In het Loes Info Centrum op de 1ste verdieping van de bibliotheek kunnen ouders en verzorgers vijf middagen per week vrijblijvend binnenlopen voor informatie over opvoeden en opgroeien. Kinderen zijn ook van harte welkom. Rondom het Info Centrum zijn allerlei interessante boeken te vinden en een speelpodium voor kinderen. Een fijne plek waar bezoekers bovendien ook andere ouders kunnen ontmoeten. Meer weten over Loes? Iedereen is welkom in het Loes Info Centrum, bellen met Loes kan ook via (0546) 541010.