Gemeente Bergen op Zoom


Gemeente start met proef ledverlichting Randweg West

De gemeente Bergen op Zoom voert een proef uit met ledverlichting van 10 november 2011 tot 29 februari 2012 aan de Randweg West te Bergen op Zoom.

Straatverlichting normaal Straatverlichting LED

De ledverlichting is geplaatst op het wegvak tussen de Lelyweg en de rotonde bij Boerenverdriet in beide richtingen.

De huidige lampen zijn verouderd en aan vervanging toe. De gemeente Bergen op Zoom grijpt deze gelegenheid aan om een duurzame oplossing te testen. De nieuwe ledverlichting levert een aanzienlijke energiebesparing op. Tevens zal de lichtkleur sterk veranderen wat het waarnemen van de omgeving ten goede komt. We zijn benieuwd hoe u als weggebruiker de ledverlichting ervaart. Als de proef met ledverlichting slaagt, overweegt de gemeente Bergen op Zoom de rest van de Randweg(en) ook te vervangen door deze energiezuinige ledverlichting.

De gemeente is benieuwd hoe u als weggebruiker de ledverlichting ervaart. Als de proef met ledverlichting slaagt, overweegt de gemeente Bergen op Zoom de rest van de Randweg(en) ook te vervangen door deze energiezuinige ledverlichting. De gemeente Bergen op Zoom peilt dan ook graag uw mening over de ledverlichting op www.bergenopzoom.nl. Reageer via de website op dit artikel en maak kans op een ledlampje.

Wilt u ons laten weten wat u er van vindt? Reageer dan op dit artikel. email naar Ivo van Hoof J.C.VanHoof@bergenopzoom.nl of via de reageer knop onderaan dit bericht.