Sportfondsen Nederland NV

Sportfondsenzwembaden in de prijzen

Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg is op 8 november 2011 de einduitslag van de Nationale verkiezing Zwembad van het Jaar 2011 bekend gemaakt. Bij het uitbrengen van een stem werden zwembadbezoekers een beoordeling gevraagd voor vier criteria: prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer/ambiance. Diverse Sportfondsenbaden zijn in de prijzen gevallen of zijn te vinden in de ranking-lijsten.

Waardering en stemmen
Het leuke van de verkiezing is dat kleine of verouderde zwembaden net zoveel kans maken als grote of nieuwe zwembaden. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Zwembaden konden een award winnen op basis van het waarderingscijfer of het aantal stemmen.

Bekijk de winnende Sportfondsenbaden per categorie en ranking

De verkiezing van Zwembad van het Jaar is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder andere NPZ|NRZ, RECRON en KNZB. Meer informatie is te vinden op www.zwembadvanhetjaar.nl.

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 12324
1100 AH Amsterdam ZO

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl