Gemeente Lingewaal


Raadsvergadering 10 november

Op donderdag 10 november 2011 vergadert de gemeenteraad van Lingewaal om 20.00 uur in het gemeentehuis in Asperen. De raadsvergadering is openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering op de publieke tribune bij te wonen.

Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:

Financiële najaarsrapportage
In deze najaarsrapportage wordt de vermoedelijke uitkomst van de jaarrekening 2011 weergegeven. Deze rapportage is het voorlaatste document in de planning en control cyclus 2011.

Programmbegroting 2012
Het vaststellen van de programmabegroting 2012 (en verder) door de raad is bij uitstek het moment om de kaderstellende rol van de raad te markeren.

Benoemen van accountant
De raad benoemt de accountant. U wordt voorgesteld een accountant te benoemen om de accountantscontrole te laten verzorgen in de komende jaren 2012-2015.

De volledige agenda en stukken liggen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis en zijn terug te vinden op www.lingewaal.nl onder Politiek en Organisatie, Bestuurlijke informatie.

Spreekrecht
Wanneer u gebruik wilt maken van het spreekrecht, dan kunt u dit tot aan de vergaderdag tot uiterlijk 16.00 uur kenbaar maken. U kunt zich dan aanmelden bij de raadsgriffier dhr. H.H. Dame via tel. (0345) 634 089 of e-mail h.dame@lingewaal.nl.

Radio-uitzending
De raadsvergadering is rechtstreeks te beluisteren via Radio Lingewaal via de ether op 107,6 MHz en via de kabel op 93,1 MHz. De bijeenkomst is ook te beluisteren via de audio van de Kabelkrant LekwaalTV (kanaal 64+) en via www.lingewaalfm.nl.

Â