Gemeente Leidschendam-Voorburg



Donderdag 10 November Dag van de Mantelzorg

4 november 2011 - Zorgt u voor een partner, ouder, ander familielid, buur of vriend met chronische ziekte of handicap? Dan bent u mantelzorger. Kom dan naar de Dag van de Mantelzorg op donderdag 10 november van 13.30 tot 16.30 uur in Wijkcentrum Agora, Fonteynenburghlaan 11 in Voorburg.

Deze dag is er landelijk extra aandacht voor de erkenning en waardering van de mantelzorgers.
'Ontspanning zonder Inspanning' is het thema van de middag. Ontspanning en tijd voor mantelzorgers is belangrijk. Maar hoe doet u dat? En welke mogelijkheden voor 'respijt' (vervangende mantelzorg) zijn er eigenlijk? Kom op 10 november langs en geniet van een toneelvoorstelling, volg een creatieve workshop of bezoek de informatiemarkt waar mogelijkheden worden geboden voor vervangende mantelzorg.

Zoals ieder jaar wordt de sculptuur `Mantelzorg' aan één van de aanwezige mantelzorgers uitgereikt, als symbool voor de waardering voor alle mantelzorgers. Aan het eind van de middag is er een feestelijke borrel. Mantelzorgers en ook vrijwilligers uit Leidschendam-Voorburg zijn uitgenodigd!
Om deze middag bij te wonen dient u zich vooraf aan te melden in verband met de voorbereidingen. Bel daarvoor met de stichting Rondom Mantelzorg, (079) 750 2380 of mail naar info@rondommantelzorg.nl.