Uitgave: Inzicht in de Braziliaanse cultuur en ondernemen in Brazilië


MAASTRICHT, 20111103 -- Donderdag 10 november 2011 verschijnt het boek Brazilië, het beloofde land, over de Braziliaanse cultuur en ondernemen in Brazilië, uitgeven door Uitgeverij Boekenplan uit Maastricht. Een deel van de opbrengsten van het boek komt ten goede aan Stichting Cimeira do Brasil.

Brazilië, het beloofde land biedt een diepgaand inzicht in het land, de cultuur, de gebruiken, de wijze waarop Brazilianen zaken doen, de economische pijnpunten en de structurele problematiek die zij ondervinden. Ook komen politiek, religie, onderwijs, werkgelegenheid, salarissen en vigerende prijzen ruim aan bod. Het boek is een uitstekende handleiding voor ondernemingen die in Brazilië een handelsactiviteit willen opstarten.

Brazilië, het beloofde land is tevens een verhaal van hoop voor al wie een goed idee koestert en toont aan dat het perfect mogelijk is om in een tijdsbestek van amper zes maanden een idee om te zetten in een vaste praktijk. Tot in de kleinste details is in het boek te lezen hoe de auteur het land en haar inwoners tijdens de voorbereiding en de opstart van haar project in Brazilië ervaren heeft.

ISBN-nummer: 978-90-8666-221-0
Verkrijgbaar in alle boekhandels vanaf 10 november 2011.
Prijs: EUR 15,95