“Werken bij Houthoff” genomineerd voor een gouden cursor


ROTTERDAM, 20111110 -- In de categorie “recruitment” is “Werken bij Houthoff Buruma” (www.werkenbijhouthoff.com) genomineerd voor een gouden cursor. “Werken bij Houthoff Buruma” is een recruitment-website die zich richt op het aantrekken van juridisch toptalent. Pixelfarm was verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van de website.

De website onderscheidt zich onder andere door het gebruik van interactieve onderdelen, video’s, innovatieve interfaces en de integratie van social media. Door gebruik van html5 is de website ook te bekijken op mobiele apparaten.

De gouden cursor is een publieksprijs. Bezoekers van de website kunnen stemmen op hun favoriete website en daarbij aangeven wat ze belangrijk vinden in een website. Er wordt niet zozeer gekeken naar de functionele en inhoudelijke aspecten van de recruitmentsite, maar juist naar de eerste indruk en de candidate experience. Oftewel, welke recruitmentsite is in staat de bezoeker direct bij binnenkomst te verrassen, te verleiden om verder te kijken en een ware beleving van de organisatie als werkgever over te brengen. Stemmen kan op http://publieksprijsgoudencursor.nl/

Pixelfarm is een digitaal creatief bureau. Wij bedenken en ontwikkelen digitale oplossingen voor merken zoals de Erasmus Universiteit, Reebok, GOGO, Isover en Houthoff Buruma. Pixelfarm is actief op het gebied van mobile, social media en web.