Ingezonden persbericht


--------------------Persbericht---------------------

Maastricht Airport, 17 oktober 2011

Limburgs succesvolle zakelijke event voor ICT- en Facilitair Managers bereidt haar 2e editie voor. De Kreuze Contactdag 2011 nodigt alle geĂŻnteresseerden uit om op 10 november 2011 deel te nemen aan gratis workshops over uiteenlopende ICT- en Communicatieoplossingen binnen het bedrijfsleven.

Kreuze organiseert de Contactdag in lijn met haar visie om de zakelijke markt in Limburg pro-actief en gratis kennis te bieden over de snel veranderende ICT-wereld. Daarom biedt de Contactdag 2011 haar gasten de kans om gratis workshops te volgen over uiteenlopende ICT- en Communicatieoplossingen binnen het bedrijfsleven. Daarnaast zijn er ludieke elementen te vinden zoals het laten opmaken van uw karikatuur via een videoconferencing systeem en is er op de informatiemarkt voldoende gelegenheid tot kennisvergaring en netwerken met (ICT en facilitaire) vakgenoten (download het programma via www.kreuze.nl/contactdag).

Een hoogtepunt in ons workshop-programma is de komst van dhr. Gert Jakobs: oud wielrenner en tafelheer bij Tour Du Jour (RTL7). Jakobs zal op geheel eigen wijze met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang tonen van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie en de rol van communicatie in deze.

De Kreuze Contactdag vind plaats op 10 november 2011 tussen 9:00-16:30uur bij Kreuze Telecom BV op de Amerikalaan 14 te Maastricht-Airport. Meer informatie en het complete programma kunt u vinden op www.kreuze.nl/contactdag.

Deelnemende leveranciers:
Aastra / buisinessComm, Tele2 Zakelijk, T-mobile, Vodafone, BlackBerry / Brightpoint, Cisco, Voxtron, Parrot / GCC, Mass BV, Alcatel-Lucent / Nextel, Nokia, Sonim / Capestone, Telepage Solutions.




Ingezonden persbericht