IKON

P E R S B E R I C H T
OBA Live op Radio 5
IKON
Donderdag 10 en 17 november 2011
19.00-20.00 uur

Talkshow met gasten, discussies en live muziek rechtstreeks vanuit de OBA (Openbare Bibliotheek) in Amsterdam. Presentatie: Paul Rosenmöller.

In OBA Live elke donderdag een gast met een visie op de toekomst. Hij of zij kiest nieuws, opiniestukken, onderzoek, etc. om zijn of haar visie te illustreren.

10 november: Theatermaker Jos Thie
In deze uitzending een gesprek met theatermaker Jos Thie. Onlangs maakte hij op Soestdijk de opera Orfeo en Euridice en binnenkort start de voorstelling Het verhaal van Rain Man. "Theater is nodig om ordening te vinden in de gekmakende, dagelijkse wereld met zijn overvloed aan aanbod"

Op de Zeepkist: Nina de La croix. Met haar tweede avondvullende programma Bas geeft Nina gas.

17 november: Matthijs Bierman, directeur Triodos Bank Vandaag de langetermijnvisie van Matthijs Bierman, directeur Nederland van de Triodos Bank. Zijn missie is om geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Weet hij het antwoord op de financiële crisis?

Op de Zeepkist: Johan Hoogeboom, Bas Marée en Ludo van der Winkel. In hun nieuwe cabaretprogramma 'Niet Aaien' gaan de heren op zoek naar een veilige plek voor den twijfelende mensch.

Volg ons ook op twitter: #obalive !

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-20.00 uur, afwisselend verzorgd door HUMAN, NTR en IKON. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl




IKON