Ingezonden persbericht


Eindhoven, 10 november 2011

Informatie Makita gereedschap nu ook mobiel beschikbaar

Makita lanceert als eerste gereedschappenleverancier een mobiele website, m.makita.nl. Deze site is speciaal ontwikkeld voor professionals die op de bouwplaats of tijdens een klus geen laptop of computer tot hun beschikking hebben. Via de smartphone kunnen deze gebruikers snel informatie opzoeken over de gereedschappen van Makita. Ook is de dichtstbijzijnde Makita-dealer op basis van een GPS-signaal met één druk op de knop snel te lokaliseren. M.Makita.nl past zich automatisch aan het schermformaat van de mobiele telefoon aan en de navigatiestructuur is beknopter dan bij de gewone website www.makita.nl.

Met de introductie van m.makita.nl speelt Makita in op de groeiende informatiebehoefte van gebruikers onderweg. Alle noodzakelijke informatie over machines, accessoires, verbruiksartikelen, evenementen en garanties zijn snel opvraagbaar. De dealerlocator zorgt ervoor dat de gebruiker op basis van het GPS-signaal van de telefoon eenvoudig de dichtstbijzijnde Makita dealer kan traceren. Altijd handig voor klussen in een onbekende stad. Via de rubriek 'Vraag het Ike' kunnen gebruikers ook direct vragen stellen of een reactie achterlaten. Informatie over nieuwe producten en korte filmpjes over toegepaste technologieën zijn via de nieuwe mobiele site snel te bekijken. Kijk voor alle mogelijkheden op m.makita.nl.

Mobiele Marketing
"Als fabrikant van gereedschap is contact met onze dealers én eindgebruikers van cruciaal belang", aldus Online Manager Edwin van Enck van Makita. "Logisch dat wij daar zijn waar onze gebruikers zijn en die laten ons weten steeds meer mobiel informatie op te vragen. M.makita.nl is wat mij betreft dan ook een vanzelfsprekend nieuw kanaal om onze gebruikers ook via de smartphone van de gewenste informatie te voorzien."

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Ruim 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

Fotobijschrift:
Via het touchscreen van de smartphone kunnen gebruikers snel en eenvoudig navigeren op m.makita.nl.