Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Harderwijk - Man met mes aangehouden                      |
De politie heeft woensdag 9 november aan de Ravelmeen in Harderwijk een 36-jarige man uit die plaats aangehouden omdat de man over straat liep met een mes in zijn hand.

Een getuige had de man rond 09:00 uur zien lopen met het mes. Hierop is de politie ingelicht, die de man aanhield. De man werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Het mes is in beslag genomen en tegen de 36-jarige is proces-verbaal opgemaakt.

2011157885

|     |Ermelo - Politie zoekt getuigen ongeluk                   |
De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een auto en een fietsster op de Stationsstraat in Ermelo. De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie wil graag in contact komen met de automobilist, die niet stopte na de aanrijding.

De 16-jarige fietsster reed rond 18.00 uur over de Stationsstraat, tegenover de Immanuelkerk, toen zij in botsing kwam met een donkere personenauto. Het meisje viel van haar fiets en is met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de personenauto en getuigen van het ongeluk. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

2011158282

|     |Heerde / Wapenveld - Insluiping en inbraak                |
Woensdag 9 november is er een vrouw overlopen aan de J.A. te Nuijlstraat in Heerde en is er ingebroken aan de Parkweg in Wapenveld. De politie stelt een onderzoek in.

De vrouw werd bij een woning aan de J.A. te Nuijlstraat overlopen door de bewoonster. Zij ging rond 13.00 uur af op vreemde geluiden en zag in een kamer de onbekende vrouw staan. De bewoonster heeft haar de woning uitgezet en de politie ingelicht. Er bleek een andere vrouw in de buurt op haar te wachten. Beide vrouwen hadden lang donker haar en donkere kleding. Eén van hen droeg een hoofddoek.

In Wapenveld, aan de Parkweg, werd woensdag ingebroken. De inbraak werd rond 20.30 uur ontdekt en gemeld bij de politie. Er is een raam geforceerd om de woning binnen te komen. Het is nog onbekend wat er gestolen is. De politie heeft zowel de insluiping in Heerde als de inbraak in Wapenveld in onderzoek. Zij adviseert wanneer onbekenden in de straat extra aandacht voor woningen te hebben direct de politie te bellen.

2011158153, 2011158357

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(

---- --