Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam maakt financiële resultaten tweede kwartaal boekjaar 2012 bekend

Rijswijk, 10 november 2011 - IT-dienstverlener Mahindra Satyam rapporteert over het tweede kwartaal van het boekjaar 2012, dat eindigde op 30 september 2011, een geconsolideerde omzet van 330 miljoen dollar. Dat is 3,2 procent meer dan in het eerste kwartaal van boekjaar 2012. De EBITDA kwam uit op 50,6 miljoen dollar tegen 47,4 miljoen dollar in het eerste kwartaal van boekjaar 2012. De winst na belastingen bedroeg 49,9 miljoen dollar tegen 50,3 miljoen dollar in het eerste kwartaal van boekjaar 2012. Het personeelsbestand nam met 654 toe naar 32.092 medewerkers.

Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van 12,5 miljard dollar. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore, Australië en Nederland. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.