Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Lochem - Politie onderzoekt steekincident                 |
De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident waarbij donderdagochtend 10 november in Lochem een 48-jarige vrouw uit die plaats gewond raakte. De verdachte, een 45-jarige bekende van het slachtoffer, is even later aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 08.30 uur een melding van een steekincident op de hoek van de Graaf Hendriklaan met de Koedijk. Verschillende passanten, onder hen enkele tieners, zouden getuige van het feit zijn geweest. Zij hebben het incident gefilmd en de beelden aan de politie beschikbaar gesteld.

Agenten troffen het slachtoffer met een bloedende wond aan. Zij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een plaatsgenote en bekende van het slachtoffer is de verdachte en zij is even later aangehouden. Zij is voor verhoor ingesloten en de politie is bezig met het horen van het slachtoffer en getuigen.

Compliment
De politie heeft de jongeren al een compliment gegeven omdat de overheid in diverse campagnes oproept om actie te ondernemen als je getuige bent van agressie, intimidatie, geweld of overvallen. En ook om zo mogelijk een foto of filmpje van daders te maken. Voor meer info zie www.nederlandveilig.nl

Einde bericht

-----------------------
(

(

---- --