Ingezonden persbericht


Amsterdam, 10 november 2011

V&D signaleert trends 3D Sinterklaasverkoop
Sinterklaas gaat voor cadeaus met 3D effect

Sinterklaas is bijna in het land en de eerste trends op gebied van Sinterklaascadeaus zijn al zichtbaar bij V&D. Niet alleen speelgoed van populaire kinderfilms, maar ook speelgoed met 3D effecten is dit jaar zeer populair. Van 12 t/m 29 november kunnen kinderen hun schoentje zetten in één van de V&D vestigingen. Op 30 november zijn de schoentjes gevuld met een leuke verrassing.

Filmthema's en 3D in Sinterklaascadeaus populair
Dit jaar is speelgoed gebaseerd films, zoals de Smurfen, Harry Potter en Cars 2, zeer populair. Filmthema's komen terug bij onder andere LEGO, raceautos, domino, LOCO en diverse spellen. Ook speelgoed met 3D effect is gewild. Van '3D Mens Erger Je Niet! Achtbaan' en tekensets die met bril een geweldig effect creëren tot aan raceauto's en puzzels met een 3D bril of 3D kliksyteem. Exclusief verkrijgbaar bij V&D zijn de Breaktrough 3D puzzels van Cars 2, Spiderman en Princess, die het traditionele puzzelen met 3D effecten combineert door een speciaal kliksysteem.

Top 5 Sinterklaascadeaus

1. Vtech Storio Multimediatablet

2. LEGO o.a. Cars en Harry Potter

3. 3D speelgoed

4. Make-up artist sketch set

5. Marsepeinen Disney figuren La Place

Zet je schoen bij V&D
In de periode van 12 t/m 29 november kunnen kinderen hun schoentje zetten in het La Place Restaurant in één van de 62 V&D vestigingen. Op 30 november zijn de schoentjes gevuld met een leuke verrassing. Ook brengt Sinterklaas deze dag van 15.00 tot 17.00 uur een bezoek aan alle V&D vestigingen. Kinderen kunnen op de foto met Sinterklaas en hem een verlanglijstje geven.

Een heerlijke Sinterklaasavond met La Place
La Place biedt de mogelijkheid om ontspannen met familie en vrienden Sinterklaas te vieren, want alle gerechten kunnen thuis worden bezorgd en in een handomdraai op tafel worden gezet. Via laplace.nl kunnen diverse gerechten, maar ook tapas en complete gourmetschotels besteld worden voor een gezellige Sinterklaasavond. Ook dit jaar wordt er veel gesnoept met Sinterklaas. La Place signaleert dat naast de 100% Fairtrade chocoladeletters, ook marsepein zeer populair is. Marsepeinen Disney figuren, als Mickey Mouse, Donald Duck en Pluto zijn erg gewild.




Ingezonden persbericht