Ingezonden persbericht


Tilburg, 10 november 2011

---PERSBERICHT---

'Do It Yourself Night' in Hall of Fame.

De Tilburgse organisatie Weldaad en Weggeefwinkel Noppes organiseren komende zaterdagavond het evenement 'DIY-night' in de Hall of Fame. Zeer diverse onafhankelijke lokale muzikanten, artiesten en DJ's zullen veelal live optreden, ook zijn er stands van non-profit organisaties zoals Weggeefwinkel Noppes en Vereniging Weldaad. Daarnaast zal er eten geserveerd worden door Veganistisch Eetkaffee In de Volksmond en zullen er verschillende DIY-workshops zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor spontane activiteiten.

Vereniging Weldaad start en ondersteunt activiteiten die bijdragen aan oplossingen en alternatieven voor een eerlijkere en betere wereld. Weldaad werkt op basis van eigen kracht wat inhoudt dat wij onafhankelijk van autoriteiten, autonoom van organisatie en indien nodig anoniem in werkzaamheden zijn. De minimale entree van ¤2 gaat dan ook naar de zogeheten Solidariteitskas van Weldaad die DIY-acties en activiteiten financieel ondersteunt, zoals Weggeefwinkel Noppes.

Het programma start om 20.00 uur met muziek van DJ Chihuahua (mambo/chacha), daarna Rocking Robbish (one man band, live), DJ Rooie Diesel (krustfunk), Brok (beatbox, live), Nachtschade (audiovisual poetry, live), DJ Kounsokiri (various), Schijt aan (punk, live), DJ Mazurka (skwee/dubstep) en DJ Bubtek (tekno) tot 01.00 uur. Verder de gehele avond VJ's Raffel & Brallie en tot 0.00 uur zijn er de stands en het eten.

---EINDE BERICHT---