Politie Limburg-Noord

Elfjarige jongen vermist in Venlo


Datum: 10-11-2011
Tijd bericht: 19:08
Plaats: Venlo

De politie is dringend op zoek naar de 11-jarige Melvin Paans uit Venlo. Hij is vanmiddag even na 13:30 uur boos weggelopen bij zijn school aan de Vijverhofstraat in Venlo. Melvin is autistisch en woont in een woongroep voor begeleid wonen aan de Oranjestraat. Toen hij daar rond 15:00 uur nog niet was verschenen is de politie gewaarschuwd.

De politie heeft direct burgernet ingezet en een sms-bericht aan 3000 mobiele telefoons verstuurd. Daarnaast is met meerdere patrouilles tevergeefs gezocht naar hem. Mensen die Melvin aantreffen wordt dringend gevraagd om de politie in Venlo te bellen via telefoonnummer 0900-8844. De ouders van Melvin wonen in Maasbracht. De mogelijkheid bestond dat hij daar naartoe is gegaan, maar ook daar is hij niet aangetroffen. De politie vermoedt dat hij zich in de omgeving van Venlo bevind. Om die reden zijn de media nu ingeschakeld.

Signalement
Melvin Paans heeft donkerblond kort haar en draagt twee oorbellen in zijn linkeroor, een hoog een laag in het oor. Hij had een lichte gele fluorescerende tas bij zich. De jongen heeft een smal postuur en is ongeveer 1.60 m groot. Hij is zonder jas vertrokken, droeg een lichtblauwe spijkerbroek en witte oude sportschoenen en een vest.

2011108173