KRO

KRO Puberruil Z@pp: Stoere Chiara ruilt met musicalster in spe Lotte

Uitzenddatum: 13/11/2011

Chiara komt uit Limburg en is een stoere chick die van petten en auto's houdt. Lotte wil niets liever dan een echte musicalster worden en brengt urenlang door met het tutten met haar vriendinnen. In Puberruil Z@pp ruilen kids van 11 en 12 jaar voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenootje, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vriendjes van de ander over. KRO Puberruil Z@PP wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi.

Lotte is een echt meisje-meisje van elf jaar dat het liefst de hele dag door danst, zingt en tut met haar vriendinnen. Dit modemeisje uit Zwolle is helemaal idolaat van musicals en zou het allerliefst later zelf op de planken staan. Daarvom oefent ze elke zaterdag, drie uur lang bij de Nederlandse Musical School en zit ze op klassiek en jazz ballet. Deze kletskous woont samen met haar moeder en zusjes. Met hen scheurt ze hard door de bocht als ze een wedstrijdje gaan karten. De vader van Lotte heeft een hondenuitlaatservice en in de vakantie gaan Lotte en haar zusjes vaak met hem mee om heerlijk in de bossen te rennen en te spelen.

Lotte ruilt met de stoere Limburgse Chiara. Deze twaalfjarige meid komt uit een welgesteld gezin en heeft alles wat haar hartje begeert zoals een eigen badkamer, een flatscreen op haar slaapkamer en een megaverzameling aan petten. Toch zou ze één ding nog heel graag willen: een tatoeage, het liefst een doodshoofd want daar houdt ze wel van. Met de snelle auto van haar moeder rijden de dames regelmatig naar een luxe wellnessresort waar ze lekker kunnen ontspannen en waar Chiara haar handen schoon kan spoelen van al het geknutsel aan de auto's. Deze stoere chick deinst echt nergens voor terug, en dat is niet zo gek als je op thaiboksen zit.

Durft Chiara het podium te bestijgen in een echte musical? Heeft ze hetzelfde danstalent als Lotte? En kan Lotte zich wel vinden in de stoere levensstijl van Chiara, met petjes en tunnels in haar oren? Lukt het haar om een auto aan de praat te krijgen?

KRO Puberruil Z@pp (afl.7), zondag 13 november om 18.55 uur op Z@pp/Nederland 3