Gemeente Enkhuizen

Groot asfaltonderhoud Flevolaan - Bosmankade

De asfaltverharding van de rijbaan vanaf het NS-station tot aan de entree van bedrijventerrein Ketenwaal wordt in zijn geheel vervangen. Het fietspad wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag en lokaal worden reparaties aan de fundering uitgevoerd. Om de bocht nabij de entree van de Buyshaven veiliger te maken worden de situatie aangepast. Vanaf de entree van de Ketenwaal tot aan de N302 wordt van de rijbaan lokaal de asfaltconstructie gerepareerd.

Wanneer vinden de wegwerkzaamheden plaats?

o Van zondag 13 november wordt er in 6 avonden en nachten (van 19.00 tot 6.00 uur) werk verricht aan de rijbaan van de Flevolaan en de Bosmankade. Het asfalt wordt verwijderd en nieuwe asfaltlagen worden aangebracht. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, waarbij de weg wordt afgesloten. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Westerstraat. De omleidingen worden aangegeven. Na iedere avond en nacht wordt de weg overdag (van 6.00 tot 19.00 uur) opengesteld voor het autoverkeer.

o Van zondag 13 november 19.00 tot zaterdag 19 november 6.00 uur wordt het fietspad langs de Flevolaan-Bosmankade afgesloten. Zowel 's nachts als overdag vinden werkzaamheden plaats. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Westerstraat.

o Van maandag 14 november tot vrijdag 18 november wordt er overdag gewerkt aan het straatwerk en de goot langs de Flevolaan en de Bosmankade. Het wegverkeer wordt met een voorrangsregeling langs de wegwerkzaamheden geleidt. Er geldt een snelheidbeperking van 30km/uur.

o Van 21 november tot en met 25 november wordt overdag gewerkt aan het straatwerk van de aansluitingen op het Dirk Chinaplein, Busyhaven en bedrijventerrein Ketenwaal. De in en uitritten worden niet afgesloten.

Het verkeer zal enige overlast ondervinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Enkhuizen, tel.: (0228) 36 01 00. Wij zijn ons bewust van de overlast, maar vragen toch om uw begrip. afbeelding landingspagina
Logo gemeente Enkhuizen

Gemeente Enkhuizen | Postbus 11 | 1600 AA Enkhuizen | T:(0228) 360 100 | F:(0228) 313 312 | stadhuis@enkhuizen.nl