Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 9-11-2011

Televisie
DE ZOMER VOORBIJ
Uitzending zondag 13 november
Nederland 3 - 21.20 uur

SPORTIEVE ACTIVITEITEN IN DE ZOMER VOORBIJ

In deze negende, vooral sportieve, aflevering is het weer tijd voor de jaarlijkse voetbalwedstrijd tegen het plaatselijke kroegteam. Het cabaretduo Jurk, bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven, en de radio dj's Coen & Sander proberen het team van de 'Votown Allstars' te versterken.

Voor Jan Dulles, Nick, Jaap de Witte en Kees Tol, die niet zo van voetbal houden, staat er een andere sportieve uitdaging op het programma: cricket! Tenminste... iets wat voor cricket door moet gaan.

In deze jubileumreeks van DE ZOMER VOORBIJ gaan Jan Smit, Kees Tol, Nick & Simon en de 3JS net als de voorgaande vier seizoenen met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten.

Dit jaar reizen de Volendamse vrienden in campers langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis staat weer in het teken van hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, spannende activiteiten en bijzondere gasten. De gasten die dit jaar langskomen zijn: Gerard Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen & Sander en het cabaretduo Jurk.

Voor meer informatie: www.sterren.nl/dezomervoorbij