Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 09 november 2011
CHRIS ZEGERS VOOR BNN OP PAD IN 3 OP REIS

credits: BNN

GASTPRESENTATOR MAAKT EEN REIS DOOR BOLIVIA EN ARGENTINIË

Chris Zegers maakt zijn comeback als reispresentator. Voor BNN pakt hij eenmalig zijn backpack om als gastpresentator naar Bolivia en Argentinië te gaan. Zijn trip is in vier afleveringen van BNN's reisprogramma te zien. De eerste aflevering met Chris Zegers in Bolivia is zondag 13 november om 19.50 uur te zien in 3 Op Reis bij BNN op 3.

Chris is blij dat hij weer een reisprogramma mag presenteren: '3 Op Reis voelt als thuis en als een warm bad! Van de zilvermijnen in Bolivia tot de grootste zoutvlakte ter wereld met als eindstation het warme Argentinië. Een indrukwekkend mooie reis met spectaculair en heet einde in het stadion van Boca Juniors in Buenos Aires. Hell yeah!'

Chris Zegers was vanaf 2001 een van de vaste presentatoren van RTL Travel. Dit is de eerste keer dat hij voor 3 Op Reis presenteert, naast de vaste presentatoren Floortje Dessing, Nicolette Kluijver, Dennis Storm en Patrick Lodiers. Op 3opreis.bnn.nl is alle info over de afleveringen van dit jaar en vorige seizoenen te vinden. Reizigers kunnen op de site verhalen en tips delen via Jij Op Reis. Wil je inspiratie opdoen voor je volgende trip of een fragment terugkijken van je favoriete bestemming? Met de 3 op Reis-app heb je de wereld in je hand!

Check 3 Op Reis ook op Hyves, Facebook en Twitter. En luister al die lekkere traveltunes uit de het programma op de Spotify van 3 Op Reis.

----------

Foto's van Chris Zegers staan op pers.bnn.nl

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.



Ingezonden persbericht